Yrkesföreläsare sökes till Åsaskolan 4/5 

Tack för att du är med i Transfers nätverk som inspiratör och förebild. Vi och alla våra skolor är oerhört tacksamma att just du är med och bidrar med dina kunskaper och erfarenheter till regionens gymnasieelever.
 
Vi håller nu på att planera en Transferdag (yrkesdag) på Åsaskolan i Kungsbacka kommun, där vi hoppas att du har möjlighet att medverka! 
En Transferdag syftar till att ge elever nya insikter, inspiration och motivation om framtida yrkesmöjligheter och branscher – där du som föreläsare berättar och ger en inblick i ditt yrke, hur en arbetsdag kan se ut och om din egna studiebakgrund. 

 
Yrken som efterfrågas: ekonomer, ledare, jurister, journalister, arkitekter, projektledare, marknadssförare, entreprenörer, mäklare, psykologer, socionomer samt civilingenjörer - och mycket mera! 
 
Har du möjlighet att medverka på Åsaskolan under förmiddagen fredagen den 4/5? Eller har du kanske en kollega som vill komma ut och möta eleverna? Hör av dig till lotta.mauritzon@transfer.nu 070-561 52 29


 
Tack för att du är med i Transfers nätverk!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter