Lärarbubbel GÖTEBORG 13/9

Lärarbubbel med Transfer och Unga Sociala Entreprenörer

Den 13 september bjuder Transfer och Unga Sociala Entreprenörer på lärarbubbel!
”Det finns inget som är så motiverande som att rädda världen”
Tillsammans med andra engagerade lärare kommer du få tips på hur du kan arbeta med samhällsförändring med dina elever. Vi bjuder på bubbel och tilltugg.
 
Det är roligt, lärorikt och engagerande att förbättra situationen för någon annan. Genom arbetet utvecklar eleverna sin kreativitet och innovationsförmåga – och de tränas i samarbete och ledarskap samtidigt som de lär av varandra och utvecklar kunskaper som är centrala inom utbildningen. Genom att visa barn och ungdomar hur de kan arbeta med socialt entreprenörskap så arbetar vi samtidigt för en hållbar framtid.
 
Under kvällen kommer det bjudas på konkreta tips kring hur du som lärare kan arbeta med socialt entreprenörskap med dina elever. Varför lärare? Jo, lärare har det viktigaste och svåraste arbetet av alla – och om vi kan stötta er i ert arbete och ta tillvara på er kunskap, kraft och engagemang så vill vi göra det!
 
På plats finns Maria Karlsson och Birgit Carlsson från Unga Sociala Entreprenörer. Maria och Birgit kommer hålla en inspirerande workshop där ni kommer att få utarbeta egna projektidéer och pitcha dessa för varandra. En liknande workshop passar alldeles utmärkt att hålla för elever.
 
Programmet för kvällen:
17.30 – Vi bjuder på bubbel och småplock
17.50 – Transfer Väst och Unga Sociala Entreprenörer hälsar alla välkomna
18.00 – Lite kort om Socialt entreprenörskap i skolan – Vad är det?
18.15 – Workshop och pitch
19.30 – Mingel
 
Datum: 13 september
Tid: 17:30 - 20:30
Plats: Transfer c/o Nowa Kommunikation, Östra Hamngatan 23 411 10 Göteborg
Anmälan: Svara genom att anmäla er här
 
OSA Senast 9 september
Att komma på vårt Lärarbubbel är kostnadsfritt.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter