Skolturné

Magi På Riktigt - Aleksandar Petrovic

Den 22 augusti 2016 drar föreläsaren, artisten och mentala rådgivaren Aleksandar Petrovic ut på en unik turné genom Sverige där han kommer besöka "100 skolor på 100 dagar". Under våren har Aleksandar format den föreläsning han själv hade behövt när han gick i gymnasiet, med visionen att nu bidra till dagens elever och Sveriges framtida ledare.

Visionen
Syftet med projektet är att inspirera Sveriges ungdomar och bidra till ökad motivation samt förväntansfullhet på livet efter gymnasiet. Att våga förverkliga det liv man innerst inne drömmer om samt må optimalt bra på vägen. 

Boken
Då Aleksandar vill bidra till djupgående insikter kommer han också lansera ett digitalt kapitel i veckan, ur sin blivande debutbok, med start vid turnéstarten. Denna kommer man kunna ta del av via hemsidan www.aleksandar.nu. De kommer också erbjuda öppna coachingsessioner en gång i veckan i den stad de är i just då, dit elever som medverkat på föreläsningen kan komma och bolla sina drömmar och funderingar.

Dokumentären
På turnén kommer Aleksandar ha med sig ett produktionsbolag som dokumenterar hela äventyret och de beräknar att nå ut till 4 miljoner tittare utspridda i Sverige, via 15 avsnitt, ett avsnitt per vecka, med dokumentärserien "Magi På Riktigt". Idén är att samtidigt som äventyret fortskrider söka upp den mest inspirerande personen i den staden de är i, för att lära av vad hen gjort för att förverkliga sitt drömmars liv. Detta kommer gå att följa via Aleksandars Youtube, Instagram, Facebook och podcast.

Sluteventet
Turnén "100 skolor på 100 dagar" med föreläsningen "Magi på riktigt" kommer mynna ut i ett större event i Stockholm. De har nu prelbokat Oscarsteatern och kommer fylla kvällen med flera talare och artisteri. En upplevelse fylld med magi, drömmar, musik och inspiration!


Kontakt & Bokning
Marie Thunberg
Manager för turnén
marie@aleksandar.nu
0708-53 66 18

Aleksandar Petrovic
Föreläsare
SnackaMed@aleksandar.nu
0704-22 68 55

www.aleksandar.nu 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter