Nätverksträff den 17 mars i Göteborg om motivation och ledarskap. 

Välkommen till vårens första nätverksträff måndagen den 17 mars!

Niklas Lindhardt har en stark övertygelse om människans förmåga att under rätt förutsättningar göra positiv skillnad, och ett brinnande intresse för hur en motiverande, kreativ och innovativ miljö skapas. Han är utbildad Civilingenjör och har jobbat med ledarskap och organisationsutveckling de senaste 10 åren.
Idag är han del i att bygga upp CaptureInnovation: en verksamhet med produktutvecklingsexperter byggd helt på motivations-, innovations- och organisationsforskning. Han hjälper också andra företag att ta till sig denna forskning, för att öka medarbetarmotivation och stärka innovationskraft.
Vi bjuder på lättare tilltugg. Tag gärna med en god vän!

När: Torsdagen den 17 mars
Tid: Kl. 17.30
Var: Nowa Kommunikation på Södra Hamngatan 33
Anmälan: katarina.vinterskog@transfer.nu
OSA: Torsdagen den 11 mars eller först till kvarn

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter