Inbjudan Lärarbubbel 16 mars

Välkommen på Lärarbubbel!
Raoul Wallenberg Academy, Transfer och Unga Sociala Entreprenörer välkomnar dig till vårens Lärarbubbel 16 mars!

Vi välkomnar dig som är lärare till en inspirerande kväll där du får träffa andra engagerade lärare, får praktiska tips på hur du kan inspirera och engagera elever till samhällsförändrande projekt. Vi bjuder förstås som vanligt på lite lättare förtäring och bubbel!

Kvällen i korthet
17:30-17:50 Mingel
17:50-18:15 Presentation av våra verksamheter och lite kort om socialt entreprenörskap i skolan – vad är det?
18:15-19:30 Självledarskap som skapar skillnad – en workshop med Lisa Gawell från Raoul Wallenberg Academy
19:30-20:00 Avslut och Mingel

Om Lärarbubbel
Lärare har det viktigaste och svåraste arbetet av alla, och om vi kan stötta er i ert arbete och inspirera er så vill vi göra det! Lärarbubbel är gratis för dig och inget vi tjänar på, vårt syfte är hjälpa lärare att i sitt arbete visa eleverna hur vi tillsammans kan skapa en bättre värld för oss alla. Får bara lärare komma? Nej, självklart så är alla ni som arbetar för en bättre värld varmt välkomna! Men lärare och blivande lärare prioriteras eftersom platserna är begränsade.  

När? Den 16 mars kl 17:30-20:00
Var? The Park, Sveavägen 98, plan 2
Hur? Anmälan sker här (ta gärna med dig dina kollegor!)

Vi ses där!
Raoul Wallenberg Academy http://raoulwallenberg.se/
Transfer http://www.transfer.nu/
Unga Sociala Entreprenörer http://ungasocialaentreprenorer.se/   

*****************************************
Glöm inte att beställa dina föreläsningar på www.transfer.nu/skolan. Vi har idag över 1000 föreläsare i Stockholm-Uppsala som vill inspirera ungdomar inför deras framtid. Våra föreläsare är ett komplement till er undervisning. Tänk på att vi önskar 4 veckors framförhållning och glöm sen inte att utvärdera föreläsningen. 


 
 

 
 

   

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter